iPhone 5 gratis bij abonnement

Als je opzoek bent naar een nieuwe telefoon, dan is de iPhone 5 zeker een goede optie. De telefoon is alweer sneller dan zijn voorgangers geworden, en heeft een aantal nieuwe functionaliteiten. Maar daarover zo meteen meer. Wil jij de iPhone 5 gratis bij abonnement krijgen? Dan heb je de keuze uit verschillende providers. Je wilt natuurlijk niet extra voor de telefoon bijbetalen als je een abonnement gaat afsluiten. Ik heb een overzicht gemaakt van alle providers waar je de telefoon gratis krijgt. Klik hier om te vergelijken.

 

Snellere processor

 

iphone 5 gratis bij abonnementDe iPhone 5 is ten opzichte van zijn voorgangers op een aantal punten veranderd. Allereerst is de telefoon iets groter geworden. Het scherm is wat langer geworden, de breedte is echter gelijk gebleven. Daarnaast is de telefoon platter geworden, en daarmee ook iets lichter.

Een andere verbetering is de snellere processor chip die gebruikt is in de iPhone 5. Hierdoor functioneert de telefoon sneller en gemakkelijker dan de vorige modellen. Voornamelijk bij multitasken (meerdere apps tegelijkertijd draaien) is deze nieuwe processor aanzienlijk sneller geworden. Wil je de providers zien waar je gratis een iPhone 5 krijg bij je abonnement? Klik dan hier

 

De glazen (..en zeer breekbare) achterkant bij de vorige iPhone modellen is vervangen voor een aluminium exemplaar. Hierdoor is je iPhone een stuk minder kwetsbaar geworden. De achterkant is echter nog wel een beetje gevoelig voor krasjes, dus het is aan te raden om de telefoon in een hoesje te bewaren.

 

iPhone 5 gratis bij abonnement

 

apple-iphone-5-16gbVerschillende providers leveren de iPhone 5 gratis bij abonnement. Zo kun je bijvoorbeeld bij Telfort, TELE 2 en KPN terecht voor je wensen. Al deze netwerken zijn zeer betrouwbaar en hebben een goede reputatie. Nu is het natuurlijk de vraag wat voor soort bundel bij jouw gebruik past, en of je een 1 of 2 jarig contract wilt afsluiten. Vergelijk alle providers met elkaar in de overzichtelijke tabel die ik heb samengesteld. Bekijk alle aanbiedingen hier (KLIK).

 

De iPhone 5 is momenteel in 3 versies beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de 16, 32 of 64 GB versie. Voor veel mensen is de 16GB versie meer dan voldoende. Je kunt daar namelijk een ruim aantal foto’s en muzieknummers op kwijt. Luister je echter heel veel muziek of draag je veel foto’s met je mee? Dan is kan een grotere versie wellicht beter geschikt voor jou zijn.